Aanbiedingen !!!

De aanbieding van 23/10/2017 tot 31/12/2017:

1. Alle behandelingen hebben 5 euro korting.

2. Bij een voetreflexmassage krijg je gratis detox-pads cadeau.

Massage Apeldoorn

Schoonheid gezichtsmassage

Schoonheid gezichtsmassage kan helpen voorkomen dat er nieuwe lijntjes en rimpels verschijnen. Massage doet dit door het ontspannen van de spieren en door het stimuleren van de bloedvaten onder de huid.

Prijzen

Facial massage       30min      € 25
Facial ontspannend       30min      € 25

Massage Apeldoorn

“Tui na” Body massage behandeling

Van Tui na wordt gezegd dat het helpt, als u lijdt aan een van de hierna genoemde klachten en u hoopt dat het verholpen kan worden door beproefde en geteste holistische oosterse massage: Sportblessures, enkelpijn, polspijn, gewrichtspijn, rugpijn, reuma of artritis; hoofdpijn of migraine, nekpijn, stress, diabetes, geringe energie, chronische spier-en skeletkwalen en verwondingen, obstipatie, PMS en/of emotionele problemen.

Prijzen

Hoofd, nek, schouders, rug      30min      € 25
Voetmassage met Warme chinese kruiden      30min      € 25
Voetmassage met Warme chinese kruiden      45min      € 30
Voetmassage met Warme chinese kruiden      60min  € 35
Hoofd, nek, schouders, rug en armen     45min      € 30
Hoofd, nek, schouders,rug en voetmassage met een warme kruidenbad
60min      € 40
Full-body massage      60min      € 35
Full-body massage met hotstone massage    60min     € 40
Full-body massage met voet massage     90min      € 50
Full-body massage met met facial massage    90min      € 50
Full-body massage met hotstone massage met voetmassage
120min      € 70
Full-body massage met facial massage met voetmassage
120min      € 70
Full-body massage met hotstone massage met facial massage
120min      € 70
Full-body massage met facial massage met hotstone massage met voetmassage
150min      €90

Speciale voetreflex zonemassage 

Het is een genezingspraktijk waar druk wordt toegepast op bepaalde gebieden van de voet, zodat het lichaam kan genezen. Deze gebieden worden zones of reflexen genoemd, het hart van reflexologie is de theorie dat elke zone of reflex correspondeert met een bepaald orgaan  in het lichaam. Reflexologie werd vroeger aangeduid als zonetherapie en sommige beoefenaars maken nog steeds gebruik van deze term. Toepassen van druk op specifieke zones op de voeten wordt verondersteld de geblokkeerde energie in het lichaam vrij te maken en de corresponderende organen te stimuleren om te beginnen met de genezing en normaal te gaan functioneren. Dit komt omdat het manipuleren van de zones op de voeten helpt bij het bevorderen van de circulatie en afgifte van endorfines, de ‘feel-good’ hormonen van het lichaam. In het algemeen  verlicht het  stress en pijn.

Massage Apeldoorn

Prijzen

Voetmassage met Warme chinese kruiden      30min      € 25
Voetmassage met Warme chinese kruiden       45min      € 30
Voetmassage met Warme chinese kruiden       60min      € 35

Massage Apeldoorn

Hot stone massage

Hot stone massage is een massage die gebruik maakt van speciale gladde, verwarmde stenen. Meestal basalt, een zwart vulkanisch gesteente, dat de warmte absorbeert en goed vasthoudt, maar ook andere soorten zijn mogelijk. De warmte is zeer ontspannend en helpt de spieren losmaken.

Prijzen

Thai Hot stone massage     30min      € 25
Thai Hot stone massage      60min      €40

Mammacare (borstenverzorging) en een strakke buik voor vrouwen

Mooie en gezonde borsten zijn heel belangrijk voor vrouwen, zij zijn de kenmerken van een sexy vrouw. Tegenwoordig hebben vrouwen te weinig kennis van hun borsten en ze besteden nauwelijks aandacht aan de verzorging ervan, daardoor ontstaan hangende (slappe) borsten en naar buiten hangende (uitstaande) borsten. Er zijn ook allerlei borstenziekten.

Wij, van Green tree Health Spa, gebruiken een speciale massagemethode; wij drukken op de belangrijke acupressuurpunten, zodat de volgende problemen kunnen worden opgelost: verzakte (slappe) borsten, naar buiten staande borsten, accessoire tepel (polythelia, pseudomamma), borst hyperplasie (vergroting) en mastitis (borstontsteking). Door een goede verzorging van uw borsten kunt u borstkanker voorkomen en de kans op ziektes verminderen. U hebt dan sexy en gezonde borsten! De buikmassage werkt in op uw baarmoeder, eierstokken en maag, op die manier kunnen wij u helpen de giftige stoffen uit het lichaam te halen. Het helpt ook om uw abdominale obesitas (vette en slappe buik) te voorkomen. U krijgt een strakke en mooie buik.

Massage Apeldoorn

Prijzen

Vrouwelijke borsten, buik massage     30min      € 25
Vrouwelijke borsten, buik massage       60min      € 35

Massage Apeldoorn

Prijzen

Cupping     15min /per keer     € 20
Cupping + 15min massage therapie      30min      €30
Cupping + 30min massage therapie      45min      €40
Cupping + 15min massage therapie      60min      €45
Cupping + 60min Fullbody massage therapie      75min      €50

Chinese cupping

 

Het lichaam is een comlex systeem dat moet zijn uitgebalanceerd om goed te werken. Een onbalans in uw systeem kan u ziek maken. Bijvoorbeeld, als er zich teveel gif in uw systeem bevindt, kan het tot enorme verstoringen leiden en tot ziekte. Eveneens kunnen  koude luchtpakketten  die zijn doorgedrongen in de spierzenuwen,  leiden tot allerlei  ziekten en pijnen.

Cupping zal gebruik maken van warmte om die giftige stoffen en opgebouwde stress en spanningen op te zuigen. Het zuigen ontstaan met de cupping methode zal  verstoorde zenuwuiteinden losmaken en zo in de oorspronkelijke staat terugbrengen.

Gua Sha

 

Voordat u kiest voor deze behandeling, kijken wij of uw huid en spieren geschikt zijn. Deze eerste vijf minuten zijn gratis.

Prijzen

Behandeling     Halve lichaam     € 20
Behandeling      Hele lichaam      € 40

Massage Apeldoorn

Massage voor kinderen

Een massage is uitermate geschikt voor kinderen met hyperactiviteit, ADHD, slaapproblemen, concentratieproblemen, overgevoeligheid/
hypersensitiviteit, onvoldoende zelfvertrouwen, motorische problemen, of onrustige kinderen

Een massage geeft ontspanning, een moment van rust, het lichaamsbewustzijn wordt vergroot en het kind komt beter in zijn of haar lijf/vel te zitten. Daarnaast bevordert een massage de doorbloeding en het afweersysteem.

Deze massage wordt gegeven aan kinderen van 6 tot 14 jaar. daarnaast krijgen ze 25% korting op de behandeling

Massage Apeldoorn 

Bent u opzoek naar een Relaxt behandeling of eeen heerlijke wellness massage? Dan bent u bij Green Tree Massage Salon aan het juiste adres. Wij zijn een van de oudste Massage Salons van Apeldoorn en Mogen ons dan ook een echte specialist noemen. Massage Apeldoorn Green Tree Is Dé massage salon als u even wilt ontspannen en genieten. Neem even een momentje voor uzelf! Geniet van één van onze heerlijke behandelingen of Wellness verwennerijen. Massage Apeldoorn Green tree Relax staat voor u klaar! Onze specialisten gaan vakkundig te werk zodat u als herboren bij ons weg gaat!

Maak snel een afspraak of kom gewoon langs!

Massage Apeldoorn