Complete Schoonheidsbehandelingen

Laat u eens heerlijk verwennen.
Na een complete schoonheidsbehandeling van Helen kunt u de dag zelfverzekerd tegemoed treden.
Wij beschikken over een nieuw en revolutionair anti-ageing systeem! Ook voor de probleemhuid hebben wij een speciaal procedé

Massage Apeldoorn

Schoonheidsbehandeling

Peeling, oppervlakte reiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, dieptereinigend masker, korte massage, afsluitend met naverzorging

Prijs

45min     € 30

Schoonheidsbehandeling

Peeling, Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, dieptereinigend masker, wenkbrauw epilatie, massage, vochtinbrengend masker, afsluitend met naverzorging

Prijs

60min     € 40

Schoonheidsbehandeling

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, dieptereinigend masker, wenkbrauw epilatie, massage (gezicht, schouder en nek), vochtinbrengend masker

Prijs

75min     € 50

Japanse face lifting

Deze behandelmethode richt zich op een diep werkende gezichtsstimulatie. Tevens worden verschillende meridianen, acupunctuurpunten van het lymfatische reflexzonesysteem en meridiaan obstructie aangepakt.

Deze behandeling maakt de huid zacht en delicaat en geeft u een meer jeugdige uitstraling.

Met behulp van een massage-apparaat in combinatie met anti-aging producten zal snel verbetering optreden bij huidverslapping. De behandeling verbeterd tevens de bloedsomloop, verbetering van de immuniteit van de huid, verminderen en voorkomen van ouderdomsvlekken, vermindering van het aantal rimpels en fijne lijntjes en het verminderen van stress van de huid.

Prijs

60min     € 45

Bundel prijs € 240 inclusive : 6 time * 60min Japanese face lift.

 

Harsen / Epileren 

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde.  Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat u in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel. De bedoeling is dat een haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt. Het verwijderen van haar kan met een pincet, met was of hars of met een (elektrisch) epileerapparaat dat met kleine pincetjes of tangetjes automatisch haartjes uittrekt.

Prijs

 Epileren  € 8
Epileren met touwtje € 10
Gezicht harsen met touwtje € 18
Wimpers en wenkbrauwen verven € 10
Wimpers opvullen v.a.€ 8
Wimpers verlengen per haar € 58
Harsen bovenlip € 5
Harsen  kin € 5,50
Harsen oksels € 10
Harsen onderbenen € 15
Harsen benen € 25,50

3D Tattoo of PMU

PMU, Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

 BIj 3D tattoo of PMU worden bij de wenkbrauwen de haartjes één voor één op de huid getekend waardoor er een 3D effect ontstaat en de haartjes bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht. Andere mogelijkheden van permanente make-up zijn: eyeliners, lipliners, fulllips, rouge. Ook kunnen littekens en de gevolgen van vitiligo in huidtinten worden gecamoufleerd. Na een borstamputatie is met deze techniek een tepelhof na te bootsen.

Prijs

Lip tattoo   v.a.€ 150
Eyeliner tattoo  v.a.€ 150
3D Wenkbrauw tattoo  € 200
Dag- en avond make up  € 25
Bruids make up  v.a.€ 100
Proef make up  € 50

Massage Apeldoorn

Bent u opzoek naar een Relaxt behandeling of eeen heerlijke wellness massage? Dan bent u bij Green Tree Massage Salon aan het juiste adres. Wij zijn een van de oudste Massage Salons van Apeldoorn en Mogen ons dan ook een echte specialist noemen. Massage Apeldoorn Green Relax Is Dé massage salon als u even wilt ontspannen en genieten. Neem even een momentje voor uzelf! Geniet van één van onze heerlijke behandelingen of Wellness verwennerijen. Massage Apeldoorn Green tree Relax staat voor u klaar! Onze specialisten gaan vakkundig te werk zodat u als herboren bij ons weg gaat!

Maak snel een afspraak of kom gewoon langs!

Massage Apeldoorn