Massage Apeldoorn

Schoonheid gezichtsmassage

Schoonheid gezichtsmassage kan helpen voorkomen dat er nieuwe lijntjes en rimpels verschijnen. Massage doet dit door het ontspannen van de spieren en door het stimuleren van de bloedvaten onder de huid.

Prijzen

Facial massage       30min      € 25
Facial ontspannend       30min      € 25

Massage Apeldoorn

 ” Zen ” ontspanning Massage

 

De Zen ontspanning massage is een drukpunten massage. Het doel ervan is het herstel van energie in uw lichaam. Uw lichaam en huid zullen tot rust komen en een positieve effect geven aan uw innerlijke energie. Onze technieken zullen u in een meditatieve staat brengen.

“Tui na” Body massage behandeling

 

Van Tui na wordt gezegd dat het helpt, als u lijdt aan een van de hierna genoemde klachten en u hoopt dat het verholpen kan worden door beproefde en geteste holistische oosterse massage: Sportblessures, enkelpijn, polspijn, gewrichtspijn, rugpijn, reuma of artritis; hoofdpijn of migraine, nekpijn, stress, diabetes, geringe energie, chronische spier-en skeletkwalen en verwondingen, obstipatie, PMS en/of emotionele

 

 “Revitalization journey” met Tui na massage

 

Een zeer ontspannende oliemassage van het lichaam, die plaatsen in uw energiebanen bereiken. De massage wordt gegeven met voorverwarmde olie dat een extra ontspanning geeft. De masseurs maken gebruik van olie op natuurlijke basis en passen bijzondere massagetechnieken toe. Deze Revitalization Journey verhoogt de vitaliteit, lichaamsenergie en de natuurlijke afweer.

 
Prijzen

Zen ontspanning massage   30min    € 25

Zen fullbody ontspanning massage  60min    € 40

Zen fullbody massage en fcial ontspanned massage   90min    € 60

Zen fullbody massage en voet reflexmassage      90min    € 60

Zen fullbody massage en fcial ontspanned en voet reflexmassage

120min    € 80

 

 

Tuina body massage  30min     €25

Tuina body massage    60min      €40

                                                                                Voet reflexmassage     60min     €40

Tuina body massage en voet reflexmassage   60min     €40

Tuina body massage en voet reflexmassage   90min     €60

Tuina fullbody massage   120min     €80

 

 

                                                  Hotstone massage  30min      € 30                                                                                                                                                                                                      Hotstone massage  60min      € 50

                      Hotstone massage met voetmassage     90min      € 70

                                                  Hotstoen massage met facial massage    90min      € 70

Hotstone massage met facial en voet massage  120min     €90

 

Revitalization journey

                                                                         60min/ €50

                                                           90min/ €70

 

Green massage met cupping of Gua sha of Moxa

            60min/€40

                                                          90min/€60

 

                                Sports massage met extra power

60min/€50

90min/€70

Speciale voetreflex zonemassage 

Het is een genezingspraktijk waar druk wordt toegepast op bepaalde gebieden van de voet, zodat het lichaam kan genezen. Deze gebieden worden zones of reflexen genoemd, het hart van reflexologie is de theorie dat elke zone of reflex correspondeert met een bepaald orgaan  in het lichaam. Reflexologie werd vroeger aangeduid als zonetherapie en sommige beoefenaars maken nog steeds gebruik van deze term. Toepassen van druk op specifieke zones op de voeten wordt verondersteld de geblokkeerde energie in het lichaam vrij te maken en de corresponderende organen te stimuleren om te beginnen met de genezing en normaal te gaan functioneren. Dit komt omdat het manipuleren van de zones op de voeten helpt bij het bevorderen van de circulatie en afgifte van endorfines, de ‘feel-good’ hormonen van het lichaam. In het algemeen  verlicht het  stress en pijn.

Massage Apeldoorn

Prijzen

Voetmassage met Warme chinese kruiden      30min      € 25

 

                                                   Voetmassage met Warme chinese kruiden       60min      € 40

Massage Apeldoorn

Hot stone massage

 

Ook de hartverwarmende hotstone massage komt oorspronkelijk uit China. Door het gebruik van in heet water gedompelde stenen, die in staat zijn de warmte lang vast te houden, zult u intensief verwarmd worden, en uw diep gelegen energiebronnen en spieren worden extra geactiveerd. De speciale verhitte oriëntaalse, etherische oliën maken de reis van lavastenen over uw lijf een bijzonder ontspannen ervaring.

Prijzen

Hot stone massage     60min      € 50

90min      €70

Mammacare (borstenverzorging) en een strakke buik voor vrouwen

Mooie en gezonde borsten zijn heel belangrijk voor vrouwen, zij zijn de kenmerken van een sexy vrouw. Tegenwoordig hebben vrouwen te weinig kennis van hun borsten en ze besteden nauwelijks aandacht aan de verzorging ervan, daardoor ontstaan hangende (slappe) borsten en naar buiten hangende (uitstaande) borsten. Er zijn ook allerlei borstenziekten.

Wij, van Green tree Health Spa, gebruiken een speciale massagemethode; wij drukken op de belangrijke acupressuurpunten, zodat de volgende problemen kunnen worden opgelost: verzakte (slappe) borsten, naar buiten staande borsten, accessoire tepel (polythelia, pseudomamma), borst hyperplasie (vergroting) en mastitis (borstontsteking). Door een goede verzorging van uw borsten kunt u borstkanker voorkomen en de kans op ziektes verminderen. U hebt dan sexy en gezonde borsten! De buikmassage werkt in op uw baarmoeder, eierstokken en maag, op die manier kunnen wij u helpen de giftige stoffen uit het lichaam te halen. Het helpt ook om uw abdominale obesitas (vette en slappe buik) te voorkomen. U krijgt een strakke en mooie buik.

 

 

 

Acupressuur gebruiken om af te vallen
  (zonder dieet, zonder hongergevoel)

                                       

 

In de traditionele Chinese acupressuur massage wordt stevige druk uitgeoefend op specifieke punten op het lichaam om medische aandoeningen te verlichten. Deze techniek kan worden gebruikt voor de bevordering van gewichtsverlies, door het stimuleren van punten op het lichaam die de druk op het spijsverteringsstelsel kunnen verlichten.  meer informatie over afvallen met acupunctuur massage bel:0624470111 of email info@greentreespa.nl

De resultaten

Vermindering van cellulitis & centimeters.  Versnelt gewicht verlies. Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag. Elimineert afvalstoffen. Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae. Voorkomt rode en blauwe spider neavies Vermindert gevoel van zware benen.  Verbeterd bloedcirculatie en vetverbranding

Massage Apeldoorn

Prijzen

 

Vrouwelijke borsten en buik massage     30min      € 25
60min      € 40

 

 

 

 

 

 

 

Body slim meridiaanmassage:

                                  Rug en Armen  45min / € 35

                                                                                              Buik 45 min / € 35

                                                                                             Benen en Billen 45min / € 35

Packet prijs € 180. Waaronder:6 keer meridiaanmassage.45min per keer.

 

 

Snel gewichtsverlies packet prijs € 280. Waaronder: 12 keer acupressuurpunten massage en een set Chinese kruiden producten voor gewichtsverlies.

  

Massage Apeldoorn

Prijzen

Cupping  behandeling   20 min per keer     € 20

30 min massage + Cupping  behandeling        €40

60 min Fullbody massage + Cupping behandeling      €60

Chinese cupping

 

Het lichaam is een comlex systeem dat moet zijn uitgebalanceerd om goed te werken. Een onbalans in uw systeem kan u ziek maken. Bijvoorbeeld, als er zich teveel gif in uw systeem bevindt, kan het tot enorme verstoringen leiden en tot ziekte. Eveneens kunnen  koude luchtpakketten  die zijn doorgedrongen in de spierzenuwen,  leiden tot allerlei  ziekten en pijnen.

Cupping zal gebruik maken van warmte om die giftige stoffen en opgebouwde stress en spanningen op te zuigen. Het zuigen ontstaan met de cupping methode zal  verstoorde zenuwuiteinden losmaken en zo in de oorspronkelijke staat terugbrengen.

Gua Sha

 

Voordat u kiest voor deze behandeling, kijken wij of uw huid en spieren geschikt zijn. Deze eerste vijf minuten zijn gratis.

Prijzen

Behandeling    per keer  € 15

30min massage  +  Gua sha         € 40

   45 min massage  +  Gua sha         € 45

60 min massage  +  Gua sha         € 50

Massage Apeldoorn

Massage voor kinderen

Een massage is uitermate geschikt voor kinderen met hyperactiviteit, ADHD, slaapproblemen, concentratieproblemen, overgevoeligheid/
hypersensitiviteit, onvoldoende zelfvertrouwen, motorische problemen, of onrustige kinderen

Een massage geeft ontspanning, een moment van rust, het lichaamsbewustzijn wordt vergroot en het kind komt beter in zijn of haar lijf/vel te zitten. Daarnaast bevordert een massage de doorbloeding en het afweersysteem.

30min  € 25         60min € 40

Massage Apeldoorn 

Bent u opzoek naar een Relaxt behandeling of eeen heerlijke wellness massage? Dan bent u bij Green Tree Massage Salon aan het juiste adres. Wij zijn een van de oudste Massage Salons van Apeldoorn en Mogen ons dan ook een echte specialist noemen. Massage Apeldoorn Green Tree Is Dé massage salon als u even wilt ontspannen en genieten. Neem even een momentje voor uzelf! Geniet van één van onze heerlijke behandelingen of Wellness verwennerijen. Massage Apeldoorn Green tree Relax staat voor u klaar! Onze specialisten gaan vakkundig te werk zodat u als herboren bij ons weg gaat!

Maak snel een afspraak of kom gewoon langs!

Massage Apeldoorn